Fanly 1 jaar!

Uncategorized

Fanly 1 jaar!

Hieperdepiep!

Ruim één jaar geleden, op 30 april 2014, lanceerden wij de nieuwe standaard op het gebied van winkel spaarkaarten, Fanly! Om dit te vieren hebben wij afgelopen 30 april 100 gratis Fanly-cupcakes weggegeven.

In de afgelopen tijd zijn we flink gegroeid. Je kunt nu al bij bijna 200 locaties sparen voor korting en voordeel. In Amsterdam en Rotterdam wordt er al door duizenden mensen gespaard bij de leukstehotspots.

Wij blijven overigens hard werken aan updates, nieuwe locaties en nieuwe steden. Wil je ons daarmee helpen? Suggesties zijn altijd welkom via hello@fanly.nl.

Go Fanly!

Floris Heeg

My name is Floris, I'm product & customer developer at Fanly. Our cloud & locations based technology unlocks a wide range of new opportunities for loyalty-marketing, data intelligence and integrations with third party software (POS/CRM/WEB).