Fanly welcomes de havenstad van Nederland.

Events

Fanly welcomes de havenstad van Nederland.

Fanly welcomes de havenstad van Nederland.

Hoppaa, Fanly welcomes Rotterdam!

Na een succesvol eerste jaar in Amsterdam kunnen wij met trots vertellen dat wij nu ook de rest van Nederland gaan veroveren. De eerste  uitbreiding in Rotterdam is al een feit, daar vind je nu ook super winkels, bars, restaurants en sportscholen waar je kunt sparen voor leuke kortingen en voordeel.

De komende maanden zullen wij ervoor zorgen dat jij ook in Haarlem, Utrecht, Den Haag en Amstelveen van Fanly gebruik kunt maken.

Heb jij nog suggesties voor nieuwe locaties bij jou in de buurt? Geef ze eenvoudig door via de Fanly App of via hello@fanly.nl. Wij gaan er dan voor zorgen dat je daar dan binnenkort ook kunt sparen.

 

Floris Heeg

My name is Floris, I'm product & customer developer at Fanly. Our cloud & locations based technology unlocks a wide range of new opportunities for loyalty-marketing, data intelligence and integrations with third party software (POS/CRM/WEB).