Wij zijn genomineerd voor de LOEY Awards!

Awards

Wij zijn genomineerd voor de LOEY Awards!

Wij zijn genomineerd voor de LOEY Awards!

Jord Cuiper, founder van Fanly is genomineerd voor de LOEY Awards! En daar zijn we best wel een beetje trots op. De LOEY Starters Award is namelijk de prijs voor de beste startende online ondernemer van Nederland.

De award wordt uitgereikt aan een online starter die minimaal een half jaar en maximaal drie jaar bezig is met een onderneming en niet meer dan twee ondernemingen heeft opgezet. De LOEY Starters Award wordt dit jaar voor de zesde keer uitgereikt.
Stemmen op Jord kan HIER tot 10 juni!!

Floris Heeg

My name is Floris, I'm product & customer developer at Fanly. Our cloud & locations based technology unlocks a wide range of new opportunities for loyalty-marketing, data intelligence and integrations with third party software (POS/CRM/WEB).